Over ons


peterteijsse

Peter Teijsse

Mijn naam is Peter Teijsse en ik ben in 1983 begonnen met kickboksen. In 1987 vocht ik mijn eerste wedstrijd, daarna werd ik WKA Nederlands Kampioen in 1990. In 1991 werd ik wereldkampioen Savate en kickboksen. Ik vocht 25 A-partijen, waarvan ik er 20 won en 5 verloor. Ik ben nu actief als trainer en ik heb onder meer de wereldberoemde Fedor Emelianenko bij drie partijen mogen voorbereiden. Ik richt mij op het begeleiden en beter maken van talenten, daarnaast vind ik het enorm leuk om ook met recreanten te werken en om kinderen vanuit de sport weerbaarder te maken. Ik heb tevens gedurende 9 jaar in de jeugdpsychiatrie gewerkt als sportleraar en daarbij ervaren dat sport ongeacht welke sport dat ook is, een belangrijke bijdrage levert aan het bijbrengen van discipline aan de jongeren en hen te leren dat respect naar anderen en zichzelf een onmisbare stap in hun ontwikkeling is.


BarryGroenteman

Barry Groenteman

Mijn naam is Barry Groenteman en ik ben in 2003 begonnen met Boksen. In 2005 ben ik Amateur Kampioen van Noord Holland geworden en in 2007 werd ik Kampioen van Nederland Amateurs B-Klasse. In 2008 heb ik een aantal maanden in de beroemde Trinity Gym in New York mogen trainen, daarna ben ik opgeleid door de Bekende Sport en bokstrainer Michel van Halderen. In 2012 heb ik de Nederlandse Titel in het Profboksen binnen gehaald en dus nog steeds huidig kampioen, uitkomend voor Fightclub Purmerend opgericht door Michel van Halderen. Ik ben gediplomeerd Personal Trainer en Fitness Trainer (Erkend Fitvak A). Bewondering voor topsporters en respect voor recreanten en jeugd met een gedisciplineerde honger naar training. Een goede conditie en plezier in de sport zijn voor mij de drijfveren in het trainersvak.


Fight Club Amstelveen

Wij willen u bij deze uitnodigen om eens vrijblijvend een kijkje te nemen in onze nieuwe Boks en Kickboksschool en zien uw komst gaarne tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Peter en Barry